Trend jari 2018: hodinky Sunday Rose zaplavia ulice kvetinovými motívmi

Michal Pindura 0 11.03.2018

 

Aj keď to tak vonku veľmi nevyzerá, jar je skoro tu. Vravíme si, konečne! Zima a sneh sú fajn, nič proti nim nemáme, ale dlhé kabáty, šále a rukavice už obliekame iba z nutnosti – predsa len, chladno je stále. Tipujeme, že ste na tom po zimných mesiacoch podobne ?

 

Ak nie hneď zajtra, tak o pár krátkych týždňov, sa naša vytúžená jar ukáže v plnej paráde. Všetko bude presýtené novým životom, novou energiou a novými inšpiráciami, ktoré si nebudú pýtať nič iné, ako zabudovanie do našich šatníkov. Po šedivej zime nastane čas sviežich farieb, neopozeraných nápadov, no proste čas všetkého, čo ste si počas predošlých mesiacov nemohli dovoliť.

Hodinky Sunday Rose Spirit Watercolor SUN-S02

Sunday Rose Spirit Watercolor SUN-S02

Teplejšie dni priam navádzajú na skúšanie nových trendov – keďže ťažkopádne bundy, ktoré vás zahaľovali od vrece hlavy až po päty sa už nenosia, každý tak okamžite uvidí, že dianie vo svete módy máte precízne naštudované. Keby ste to náhodou nevedeli, nosiť sa budú námornícke prúžky, tmavý denim a z farieb v prvom rade ultrafialová! Nasledovať ju budú ďalšie optimistické odtiene, ktoré k jari patria rovnako nerozlučne, ako more a slnko k horúcemu letu. Toto sú ony:

Trendové farby pre jar 2018 podľa Pantone

Nepripomínajú vám tieto farby niečo? My v nich vidíme kvety čerešní, zakvitnuté záhony pivoniek, dálií a levandule. Určite to nebude iba zhoda náhod. V módnych predpovediach na jar 2018 sú kvetiny jednou z nosných tém. Pre niekoho je spojenie jari a kvetov možno klišé, no tentokrát dostane úplne nový rozmer. Jarný trend kvetinových motívov totiž prichádza v retro podobe inšpirovanej 60. rokmi, v ktorej cítiť romantiku, uvoľnenosť a výrazného ducha doby. Kvetiny rozhodne stoja za to, aby z predvádzacích mól a z lifestylových magazínov vyrazili do našich ulíc. Aj vďaka nim budú mestá krajšie a budeme sa v nich lepšie cítiť.

Hodinky Sunday Rose Spirit Watercolor SUN-S04

Sunday Rose Spirit Watercolor SUN-S04

Chcete si aj vy v nasledujúcich týždňoch pripísať zásluhy na rozšírení jarného trendu kvetín? Začnite od malých, ale o to precíznejšie spracovaných detailov tak, ako to ukazujú napríklad nové modely hodiniek Sunday Rose a ak vás kvetiny chytia za srdce (o čo nepochybujeme), dajte im voľný priechod.

Hodinky Sunday Rose Fashion Ancient Garden SUN-F01

Sunday Rose Fashion Ancient Garden SUN-F01

V hodinkách z aktuálnej kolekcie perspektívnej českej značky sú kvetinové motívy vytlačené na biely, respektíve lúčovo upravený podklad ciferníka, ktorý sa vďaka nim stal ich zaslúženou dominantou. Dizajnéri nechali kvetinám dostatok priestoru na vyniknutie. Potlač nezaberá celú plochu ciferníka, nepôsobí ťažkým dojmom a hodinky samotné sú navrhnuté tak, aby celú kompozíciu ešte viac odľahčili. Charakteristické sú pre ne jednoduché okrúhle púzdra z ušľachtilej ocele, priame aplikované indexy doplnené štýlovými rímskymi číslicami a pohodlné meshové náramky alebo remienky z pravej kože.

Ciferníkom nových modelov Sunday Rose dominujú kvetinové motívy

Hodinky Sunday Rose Fashion Midnight Blossom SUN-F05

Hodinky zo sérií Fashion a Spirit sú prispôsobené na nosenie počas bežného dňa, ale ešte viac vyniknú v momentoch, kedy sa od nich začnú odrážať lúče zapadajúceho slnka. Je iba na vás, či uprednostňujete lesklejšie, do svetlých farieb odeté modely Ancient Garden a Watercolor, alebo dáte presnosť tlmenejšej variante Midnight Blossom. So všetkými dostanete do vašich outfitov jeden z najväčších módnych trendov jari 2018.

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.