Upratovanie skladov so zľavami až 30 %. Využite výpredaj a ušetrite desiatky eur

Michal Pindura 0 20.09.2015

Upratujeme sklady 2015 | Hodinky.skUž sa to začalo. Veľké upratovanie skladov je tu. Aby sme vytvorili miesto pre nové kolekcie hodiniek, všetko z našich skladových priestorov musí preč. Využite túto jedinečnú príležitosť a nakúpte so zľavami až 30 %.

Máte už dlhšie vyhliadnuté hodinky, ktoré by vám alebo vašim blízkym spravili radosť, ale pre cenu mimo vášho rozpočtu ste si ich len zbožne prezerali? Tomu je teraz koniec. Šanca, že práve váš vysnený model sa ocitol v akcii, je vyššia než kedykoľvek predtým. Čistenie skladov zasiahlo nie desiatky, ale rovno stovky modelov. V čase písania tohto článku sa vo výpredaji nachádzalo 200 pánskych a bezmála rovnaký množstvo dámskych hodiniek.

Upratovanie skladov je skutočne veľkolepé. O tom, že nevypredávame zabudnuté zbytky najlepšie vypovedajú počty hodiniek jednotlivých značiek. Len Casio má zastúpenie v 23 modeloch, Zoom v 26, Hush Puppies v 32 a Esprit dokonca v 34 kúskoch.

Pri všetkých akciových produktoch garantujeme expresné doručenie do 24 hodín. Navyše, ako je u nás zvykom, poštovné zaplatíme za vás. Chcete výhodne nakúpiť? Tak neotáľajte, ponuka platí iba do vypredania zásob.

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.