Valentín sa blíži. Vyznajte lásku kvalitnými hodinkami

Michal Pindura 0 07.02.2016

Valentín sa blíži. Vyznajte lásku kvalitnými hodinkami

Sesť dní. Do sviatku všetkých zamilovaných ostáva necelý týždeň, a vy stále nemáte poňatia, čím prekvapiť svoju polovičku? Valentín môže byť nezabudnuteľným dňom, na ktorý budete vo dvojici spomínať ešte dlhé mesiace, ale takisto môže byť pre mnohých z nás zdrojom horúčkovitého premýšľania – premýšľania nad tým, ako čo najlepšie a najvýstižnejšie pretaviť svoje city k tomu druhému do niečoho, čím mu aj bez slov poviete, ako vám na ňom/nej záleží.

Zoznam valentínskych tipov nemá konca. Ak dávate za pravdu heslu, že láska ide cez žalúdok, navarte a v romantickej atmosfére dokreslenej mihotajúcim plameňom sviečok si vychutnajte skvelú večeru. Valentín je takisto vynikajúcou príležitosťou na darovanie kvetov, na oddychový wellness víkend alebo poznávací výlet do Benátok či Paríža. Možností je nespočet. Ako je však spomenuté v článku na našom partnerskom portáli Hodinársky magazín, kvety zvädnú, na večeru sa zabudne, ale čas a láska sú večné. Samozrejme, lásku vám nikto nedá ani nepredá. Zato hodinky, ktoré vášmu vzťahu môžu dodať rozmer nekonečna, tie pre vás máme, ako každý rok, sústredené vo valentínskom výbere.

Valentínske darčekové sety ESPRIT | Hodinky.sk

V roku 2016 sme do sekcie s príznačným názvom „Valentín – tipy na darček“ zaradili symbolických 14 dámskych i pánskych modelov hodiniek. Keďže 14. február je najmä o milých pozornostiach, s niektorými hodinkami dostanete aj čosi navyše. Sety od módnych značiek ESPRIT a FOSSIL, ktoré v darčekovom balení obsahujú okrem kvalitných hodiniek jeden alebo rovno dva štýlové náramky, sú pred Valentínom naším tipom č. 1.

Pánom, ktorí si potrpia na pridanú hodnotu, pokročilé materiály alebo chcú hodinkami len odprezentovať svoj vycibrený vkus, ponúka valentínsky mix odolnosť a kvantum funkcií v podaní výborne hodnoteného modelu CASIO G-SHOCK GA 100-1A2, pevnosť a nízku váhu titánových hodiniek BOCCIA TITANIUM 3577-03 a taliansky športový temperament chronografu POLICE PL14443JSR/02P.

Valentín - tipy na darček | Pánske hodinky

Nenašli ste v našom výbere hodinky tlmočiace vašu lásku tak, ako si predstavujete? Nič sa nedeje. Na sklade máme stovky ďalších modelov, z ktorých každý jeden môže byť vaším tajným valentínskym tromfom.

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.