Veľa muziky za málo peňazí. Aj lacné hodinky majú čo ponúknuť

Michal Pindura 0 29.11.2015

Veľa muziky za málo peňazí. Aj lacné hodinky majú čo ponúknuť

Počuť to odvšadiaľ: lacné diaľnice sú čisté zlo, lacné pneumatiky v zime nebrzdia, lacné spotrebiče sa rýchlo pokazia… Kus pravdy na tom určite je. A hoci stále platí okrídlená fráza, ktorá hlása, že nikto nie je natoľko bohatý, aby si kupoval lacné veci, nie vždy sa za ušetrenými eurami skrýva nižšia kvalita a pofidérny tovar.

Ako isto správne tušíte, v nasledujúcich riadkoch sa nebudeme púšťať do analýzy finančnej náročnosti slovenských autostrád ani do hľadania konšpiračných „kazítok“ v rozobraných žehličkách či práčkach. Jediné, čo nás zaujíma a čoho cenu máme v pláne podrobiť krížovému výsluchu, sú hodinky.

Na výslní trhu sa ohrievajú exkluzívne, technicky i remeselne dokonalé hodinky, na ktorých pracovali tímy odborníkov niekoľko rokov, ale ich cena je taká vysoká, že by ste za ňu mohli bezstarostne a bezprácne dožiť a vaše deti by ešte slušnú sumu zdedili. Áno, aj také hodinky existujú, a nie je ich málo. Čo ale v prípade, že nemôžete, alebo proste nechcete do hodiniek investovať viac ako 50 €? Môžete ostať v pokoji. Hodinári mysleli aj na vás.

Aby ste sa vošli do rozpočtu s 50-eurovým stropom, nemusíte veľa špekulovať. V našej ponuke lacných hodiniek sa momentálne nachádza viac než 300 modelov od značiek, ktoré pozná azda každý. Puma, Casio, Roxy, Quiksilver či Timex prispeli do kategórie, v ktorej ide v prvom rade o cenu, športovými aj elegantnými hodinkami s vlastnosťami, za aké by sa nehanbili ani ich oveľa drahší príbuzní.

Pokiaľ od hodiniek vyžadujete najmä presné ukazovanie času a pod podmienkou neprekročenia hranice 50 € s radosťou privítate módny dizajn alebo vybrané užitočné funkcie, máte vyhraté. Ak si navyše necháte poradiť a spoľahnete sa na overeného predajcu, ani s lacnejšími hodinkami určite nestúpite vedľa. Toto sú naše tipy:

CASIO STL S300H-1B | 49,90 €

CASIO STL S300H-1B

● solárne napájanie Tough Solar
● vodeodolnosť 100M/10ATM
● robustné púzdro s rozmermi 43,0 × 36,0 × 11,3 mm
● 24-hodinový formát času
● budík
● časovač
● LED podsvietenie
● stopky s meraním medzičasov
● predprogramovaný kalendár
● svetový čas

ROXY RUN W216AR ABLK | 39,00 €

ROXY RUN W216AR ABLK

● spoľahlivý japonský quartz strojček
● vodeodolnosť 50M/5ATM
● plastové púzdro s priemerom 40 mm
● duálny čas
● budík
● časovač
● elektroluminiscenčné podsvietenie
● stopky
● predprogramovaný kalendár

LORUS R2393JX9 NOVAK DJOKOVIČ | 35,00 €

LORUS R2393JX9 Novak Djokovic

● hodinky zo série pomenovanej podľa mužskej tenisovej jednotky Novaka Djokoviča
● vodeodolnosť 100M/10ATM
● japonský quartz strojček
● elektroluminiscenčné podsvietenie

TIMEX WEEKENDER T2P344 | 40,00 €

TIMEX WEEKENDER T2P344

● elegantné metalické prevedenie
● kvalitný kožený remienok
● japonský quartz strojček
● minerálne sklíčko

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.