Vianočný rozprávkový príbeh o jedných hodinkách a radosti, ktorú spôsobili

Michal Pindura 0 27.11.2016

Swatch Seasons Special GOD JUL SUOZ222S, balenie hodiniek

Bola raz jedna dedina na ďalekom severe Škandinávie. Vzduch tam bol mrazivý, stromy pokryté hrubou vrstvou snehu a obyvatelia… tí boli zaneprázdnení prípravami na najkrajšie sviatky roka. Útulné drevené domy zdobili červené stužky a v povetrí sa vznášala lahodná vôňa domácich medovníkov.

Všetci pobehovali z jedného príbytku do druhého – všetci okrem poštára Magnusa. Trápilo ho, že cestou do svojej milovanej dediny stratil dôležitý balíček. Bude len jeho vina, že niekto dnes večer nenájde pod stromčekom darček, po ktorom tak veľmi túžil.

Swatch Seasons Special GOD JUL SUOZ222S, balenie a jeho obsah

V zúfalstve obchádzal jeden dom za druhým s nádejou, že stratený balíček nájde. Presne vedel, ako vyzeral. Bol to svetlučko modrý domček z papierovej lepenky so slávnostnou zimnou výzdobou. V skutočnosti vyzeral skoro ako jeho vlastný dom.

Magnus sa brodil zľadovateným snehom a veril, že balíček kdesi zahliadne. Bol úplne skrehnutý a pomaly sa už vzdával, keď svoj balíček zbadal pod vysokou jedľou. Prešťastný ho zdvihol, odfúkol z neho sneh a hneď pozrel na adresu, na ktorú ho mal doručiť.

Swatch Seasons Special GOD JUL SUOZ222S, vianočné hodinky pre rok 2016

Na jeho veľké prekvapenie, na štítku zbadal napísanú svoju adresu a svoje meno. Nemohol uveriť, že pred chvíľou stratil a znovu našiel svoj vlastný darček. Nečakal, kým príde domov a nedočkavo ho odbalil. Zo zvedavosti ho otvoril priamo na mieste. V prekrásne zabalenom balíčku objavil tie najkrajšie hodinky, aké kedy videl – GOD JUL, nový vianočný model z kolekcie Swatch Seasons Special. Ako sa neskôr dozvedel, roztomilé quartz hodinky s označením SUOZ222S boli vydané v limitovanom náklade 8888 kusov pri príležitosti Vianoc 2016.

Swatch Seasons Special GOD JUL SUOZ222S

Ich dúhovo sfarbený ciferník, na ktorom nechýbal tradičný nápis Swiss Made, mu pripomínal polárnu žiaru, ktorú obdivoval počas dlhých severských nocí. Nemenej očarujúci bol zelenkavý plastový remienok s potlačou snehových vločiek. Bol to skvelý darček pre poštára, ktorý tak často prichádzal s listami o pár minút neskôr, ako by mal.

Hodinky Swatch SUOZ222S a okuliare Swatch The Eyes of Santa SES03WPW008

Keď svoje nové hodinky vrátil späť do krabičky, jeho zrak padol na čerstvo napadnutú trblietavú kôpku prašanu, z ktorej vykúkali slnečné okuliare s úplne rovnakým vzorom, aký pokrýval remienok jeho hodiniek. V tej sekunde presne vedel, čo spraví. Okuliare Swatch The Eyes of Santa (SES03WPW008) podaruje svojej milovanej žene. Magnus bol najšťastnejší človek na svete… alebo aspoň v Škandinávii.

Zazvonil zvonec a hodinárskej rozprávky s vianočným príbehom bol koniec.

Zdroj: Swatch

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.