Vostok Europe Lunokhod Lazar Angelov – vyrobené pre Bulhara s najfotogenickejšími brušnými svalmi

Michal Pindura 2 05.08.2016

Lazar Angelov s hodinkami Vostok Europe Lunokhod Lazar Angelov

Je to vraj Bulhar s najfotogenickejšími brušnými svalmi. Najnovšie je Lazar Angelov aj osoba, ktorej meno sa stalo súčasťou ciferníka a viečka limitovanej edície Vostok Europe Lunokhod Lazar Angelov 6S21-620E372. Celočierny quartz chronograf osadený kalibrom Miyota 6S21 má v súpise parametrov uvedené 3,5 mm hrubé sklo K1, vodeodolnosť 300M podporenú héliovým ventilom a svietiace trubičky naplnené plynným tríciom. V balení hodiniek s odporúčanou cenou 849 € sa nachádza náhradný silikónový remienok a skrutkovač na jeho výmenu.

• 49 mm púzdro z nehrdzavejúcej ocele 316L, čierny PVD povlak
• vodeodolnosť 300M/30ATM
• automatický héliový ventil
• švajčiarske zvislo osadené tríciové trubičky
• 3,5 mm hrubý minerálny kryštál K1
• japonský quartz strojček Miyota 6S21
• funkcie dátumu a 1/20 s chronografu
• kožený remienok s možnosťou výmeny za silikónový
• mohutná oceľová pracka
• dodávané vo vodotesnom a nárazuvzdornom plastovom boxe

Vostok Europe Lunokhod Lazar Angelov

Vostok Europe Lunokhod Lazar Angelov 6S21-620E372, silikónový remienok

Vostok Europe Lunokhod Lazar Angelov 6S21-620E372, kožený remienok

Vostok Europe Lunokhod Lazar Angelov 6S21-620E372 na zápästí Lazara Angelova

Zdroj: Vostok Europe, www.estacaochronographica.blogspot.com

Pridať komentár

Komentáre (2)

Dawe

Vostok Europe už vydal rôzne edície svojich modelov:
napr. edíciu Benediktas Vanagas venovanú litovskému automobilovému pretekárovi, ktorý sa aj v 2016 r. zúčastnil Rallye Dakar.
edíciu Big-Z v počte 500 kusov venovanú najsilnejšiemu človeku sveta, ktorým je litovský silák Žydrunas Savickas – niekoľkonásobný držitel titulu WORLD´s STRONGEST MAN..
edíciu – limitku v počte 100ks venovanu banskobystrickému hohejovému klubu HC 05.
edíciu – Jurgis Kairys venovanú litovskému leteckému akrobatovi a konštruktérovi Jurgisovi Kairysovi, mnohonásobnému svetovému šampiónovi v leteckej akrobatike a víťazovi súťaží FAI World Grand Prix
alebo jedna z prvých edícii pre: NATO Underwater Demolition Units and scientists of the Greek Institute of Marine Archeology a a mnohe ďalšie, niektoré určené len pre americky alebo rusky trh a ťažko dostupne v Európe.

Johann

Vostok Europe. Pamätám sa na prvý dojem, ktorý na mňa táto značka urobila. Bola to bomba. Snažil som sa dať na kopu tých cca 450 € čo najrýchlejšie, aby som mal tie moje vytúžené hodinky čo najskôr na mojej veľkej labe. Už som tie prašule mal, už som nakopol svoju Ernu (teda moju pánbožkovú kravičku, značky Fi….teda talianskej značky). Priviezol som sa k predajcovi. Vypýtal som si ich a …prišlo veľké sklamanie. Nesedeli mi, boli príliš mohutné a hlavne pritučné. Tak som si ešte trocha prisporil a o.i. som hrdým vlastníkom regulátora značky Shor….no, veď viete akej.