Vyletnite sa s dámskymi novinkami Esprit z kolekcie jar/leto 2018

Michal Pindura 0 20.05.2018

Vyletnite sa s dámskymi novinkami Esprit z kolekcie jar/leto 2018

Hľadáte pred letom niečo nápadité, čím by ste osviežili váš šatník a prichystali sa na slnkom zaliate dni plné zábavy a cestovania? Alebo už máte vyhliadnuté trendy kúsky, ktoré by vás mohli sprevádzať počas nasledujúcich týždňov a mesiacov a poškuľujete po povestnej bodke, ktorá celý váš outfit štýlovo dotvorí? Ak ste aspoň raz súhlasne prikývli, mrknite na nové modely ESPRIT pre sezónu jar/leto 2018.

Lifestylová značka, ktorá je od uvoľnených 60. rokov synonymom pre bezstarostný životný štýl a výrazovú autentickosť, nás s príchodom novej dámskej kolekcie totálne odzbrojila. Podľa firemného kréda „Pomôžeme vám cítiť sa dobre, aby ste vyzerali dobre“ navrhnuté hodinky sú plné aktuálnych fashion trendov, medzi ktorými dominujú redukované priame línie, minimalizmus a výraznejšie grafické detaily.

V ponuke viac než šiestich desiatok modelov majú svoje čestné miesto moderné interpretácie ikony ESPRIT Houston s novými farbami, nadrozmerným logom na ciferníku a vôbec po prvýkrát aj sofistikovaným meshovým náramkom. Okrem klasiky v novom šate sa však dizajnéri vytiahli množstvom originálne spracovaných hodiniek, aké nenájdete u žiadnej inej značky. Inšpirujte sa malou ukážkou:

ESPRIT-ES VINROSE BLUE ROSEGOLD POLISH ES1L032E0085

ESPRIT-ES VINROSE BLUE ROSEGOLD POLISH ES1L032E0085

Vzrušujúca kombinácia ružového zlata, tmavomodrého ciferníka a štyroch brúsených zirkónov je neodolateľná. Ak vám ide o pohodlie pri nosení, naťahovací náramok týchto hodiniek si zamilujete.

ESPRIT-ES SPECTRUM PURPLE STRIPE ES1L035M0055

ESPRIT-ES SPECTRUM PURPLE STRIPE ES1L035M0055

Potlačenie priamych línií je jedným zo smerov, ktorým sa dizajnéri Espritu uberali. Oblé tvary sú skrátka IN a v kombinácii súdkového púzdra s purpurovými akcentmi im to skutočne svedčí.

ESPRIT-ES HOUSTON BOLD BLACK ES1L046M0075

ESPRIT-ES HOUSTON BOLD BLACK ES1L046M0075

O tomto sme hovorili! Legendárny model Esprit Houston s novým prívalom energie. S hravo roztrúseným pestrofarebným logom a meshovým náramkom, pod ktorým sa nepotí ruka, sú tieto hodinky ako stvorené pre letné dni.

ESPRIT-ES DROPS 01 GREY BROWN ES1L032L0035

ESPRIT-ES DROPS 01 GREY BROWN ES1L032L0035

Ozdobiť sa v štýle etno nemusí vždy znamenať, že cez seba prehodíte strapcové pončo s nesúrodými vzormi. Skúsiť to môžete rafinovanejšie – pomocou prešívaného koženého remienka a korálkovej aplikácie.

ESPRIT-ES MAGNOLIA SILVER MESH ES1L019M0075

ESPRIT-ES MAGNOLIA SILVER MESH ES1L019M0075

Kozmetické zrkadielko nesmie chýbať v žiadnej dámskej kabelke. A čo keby ste zrkadielko nosili na zápästí? Modely Magnolia vynikajú vďaka zrkadlovo leštenému puzdru a ciferníku, ktorý odrazí nielen vašu vnútornú krásu ????

ESPRIT-ES GRACE SILVER GREY ES1L026L0025

ESPRIT-ES GRACE SILVER GREY ES1L026L0025

To najžiarivejšie nakoniec. Ak sa vyžívate v trblietavých doplnkoch, dekoratívny ciferník posypaný ligotavým práškom dokonale splní všetky vaše sny o upútaní pozornosti.

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.