Zatočte s nudou ako Donna Karan. Spravte to, čo nikto nečaká.

Michal Pindura 0 12.07.2015

Zatočte s nudou ako Donna Karan. Spravte to, čo nikto nečakáZačalo sa leto a vy namiesto toho, aby ste si naplno užívali voľno, bojujete s nudou? Tipov na zabitie nudy je množstvo. Lifestylové magazíny odporúčajú fígle od výmyslu sveta – podrobné analyzovanie svojho okolia, ohováranie, zapájanie sa do rozhovorov či bezduché počúvanie hudby. V úvodzovkách zaručených liekov na vlečúci sa čas je habadej. Sú však naozaj funkčné?

Hovorí sa, že za vyskúšanie nič nedáte, lenže vy sa chcete prestať nudiť a nie robiť zo seba pokusného králika. My vám radiť nemienime. Necháme to na tých, ktorý presne vedia, ako na to. Legendárna módna ikona New Yorku Donna Karan má na nudu skvelý recept: spravte niečo, čo nikto nečaká. Potvrdením účinnosti prekvapivých riešení je nový dámsky model DKNY NY 2319.
DKNY NY 2319Nebyť bezodnej invencie dizajnérov fashion značky DKNY, novinka by zapadla do šíku subtílnych náramkových hodiniek. Oceľové púzdro, 34 mm priemer, minerálne sklíčko, vodeodolnosť 50M/5ATM. Takouto výbavou disponuje množstvo iných quartz modelov. Nuda sa ale v žiadnom prípade nekoná. Postarali sa o to lesklé modré indexy a holografický zelený prstenec, obklopujúci strieborný ciferník. Videli ste už niečo podobné?

Tak ako stačilo málo a „obyčajné“ módne hodinky sa zmenili na doplnok, ktorý má vďaka premenlivej hre farieb silu magicky priťahovať pohľady, aj vy máte možnosť skoncovať s nudou jedným dobre miereným nápadom. Inšpirujte sa Donnou Karan a verte, že na toto leto nikdy nezabudnete.

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.