ZIIIRO Titan Chrome – vreckové hodinky sú opäť in!

Michal Pindura 0 28.07.2014

ZIIIRO Titan ChromeZa bezmála dva roky, čo krátkymi článkami informujeme o aktuálnych novinkách alebo prebiehajúcich akciách v našom internetovom obchode, sme sa venovali azda každému typu hodiniek. Len telegraficky spomenieme kvantum quartzových modelov, ich mechanických súkmeňovcov, hodinky odolné, oblekové, turistické, pánske, dámske…Chýbajú nejaké? Aj keď by sa mohlo zdať, že nie, pravdou je, že všetky predstavované modely patrili výlučne na zápästie. S marcovým rozšírením ponuky o značku ZIIIRO však k náramkovým kúskom pribudli hodinky, ktorých spôsob nosenia je dnes minimálne tak neobvykle atraktívny, ako bol bežný pred sto a viac rokmi.

So zaradením modelu ZIIIRO Titan Chrome do akcie, ktorá jeho cenu skresala zo 139 na 99 eur, sa atraktivita tohto vreckového unisex šviháka zvýšila natoľko, že by bola škoda, keby si svoje kvality nechal iba pre seba. Keď vravíme o kvalitách, Titan Chrome  získavajú minimálne jeden bod k dobru za rôznorodé možnosti nosenia a využitia. Podľa nálady alebo typu oblečenia ich majiteľa, môžu za prispenia dodávanej čiernej retiazky zakončenej praktickou karabínkou poslúžiť ako originálny prívesok na kľúče, štýlový doplnok a samozrejme ako netradičný, ale funkčný časomerný nástroj.

Titan Chrome idú tak ako ostatné modely značky ZIIIRO v ukazovaní času svojou vlastnou cestou. Minerálnym sklíčkom krytý inverzný LCD displej zobrazuje hodiny cez vonkajší kruh zložený z dvanástich segmentov a minúty prostredníctvom vnútorného prstenca rozdeleného na šesťdesiat častí. Spočítanie dielikov je intuitívne a zžitie sa s ním je otázkou krátkeho okamihu.

K pohodlnosti odčítania správneho času má čo povedať aj plocha, na ktorej sa odohráva všetko podstatné. Vďaka priemeru púzdra 48 milimetrov je ergonómia používania na veľmi dobrej úrovni. Navyše, ani pri väčších rozmeroch púzdra nie sú ZIIIRO Titan Chrome bremenom trhajúcim vrecká. Zásluhu má na tom ľahký hliník, z ktorého je vyrobené púzdro i zadné viečko. Pieskovaním upravené hliníkové telo ochráni quartz strojček pred vodou (vlhkosťou) do úrovne 30M/3ATM.

Vreckové unisex hodinky ZIIIRO Titan Chrome máme skladom pripravené k okamžitému odoslaniu.

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.