Zjemnite boyfriend štýl hodinkami. Fossil vám s tým pomôže

Michal Pindura 0 25.11.2015

Zjemnite boyfriend štýl hodinkami. Fossil mám s tým pomôže

Pohodlie, voľnosť a zaručene trendy. Taký je boyfriend štýl. Ak milujete uvoľnenú módu a nemôžete sa nabažiť pocitu slobody pri nosení priateľovej košele či širokých džínsov, v chlapčenskom štýle sa nájdete. Aspoň na chvíľu si doprajte pauzu od priliehavých outfitov a odhalených ramien, krížov… a všetkého, čo ženské kúsky obnažujú ako na bežiacom páse.

Ležérne oblečenie, v ktorom vás nič neťahá, nezväzuje a na prvý pohľad vyzerá, akoby ste ho práve vytiahli z pánskej skrine, je fajnovou záležitosťou, ale ani na sekundu z vás nesmie spraviť rozgajdanú osôbku bez vkusu. Boyfriend štýl s povolenými rifľami, košelami, mokasínami, svetrami alebo mikinami rozhodne nemá za cieľ, aby na vás veci viseli a trepotali sa vo vetre ako svojho času škandalózna červená vlajka na Pražskom hrade.

FOSSIL ES 3909
Ako vyzrieť na boyfriend štýl a nepôsobiť pritom ošumelo či príliš pánsky, to je otázka, ktorej zodpovedanie za vás neprevezmeme. Pokiaľ však máte takmer jasno, ako dosiahnuť žiadaný efekt a potrebujete ho už iba vyšperkovať, spoľahnite sa na značku Fossil. Americký výrobca hodiniek a šperkov sa v najnovšej kolekcii – okrem iného – venuje zjemneniu a poženšteniu boyfriend štýlu.

FOSSIL ES 3625
Odkaz „boyfriend hodinky sa stávajú menšími a ženskejšími“, ktorý Fossil odvážne vyslal do éteru, dokonale vystihuje predovšetkým trojručičkový model FOSSIL ES 3909 s rozmermi púzdra 30 × 10 mm. Oceľové hodinky povrchovo ošetrené zlatým PVD by po náležitom zväčšení a nahradení zaujímavo spracovaného koženého remienka v odtieni „polnočnej modrej“ mohli pokojne nosiť aj muži. Ale nebudú! Quartz novinka s dátumovkou, vodeodolnosťou 50M/5ATM a minerálnym sklíčkom je zreteľným stanoviskom dizajnérov na tému silnejúcich ženských vplyvov v boyfriend štýle.

FOSSIL ES 3616

Muži milujú funkcie. A ženy takisto. Fossil o ne nemieni nežnejšie pohlavie ukrátiť. 38-milimetrové chronografy, oceľovo strieborný FOSSIL ES 3625 a elegantný zlátený FOSSIL ES 3616 sú skvelým východiskom pre tie ženy, ktoré od boyfriend štýlu ochotne prijmú spolu so vzhľadom aj niečo navyše.

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.