Zvýšte si sebavedomie tigrím okom. Michael Kors ho zakomponoval do hodiniek

Michal Pindura 0 17.01.2016

Zvýšte si sebavedomie tigrím okom. Michael Kors ho zakomponoval do hodiniek

Aj vy ste prepadli mystike, ezoterike, znameniam a energiám prírody, ale doteraz ste neprišli na fintu, ako ich nenásilne zlúčiť s poslednými výkrikmi módy bez toho, aby výsledok nevyzeral rozpačito alebo nedajbože nevkusne? Uznávame, je to kumšt. Riešenie ale existuje, a je elegantnejšie, ako by ste si mysleli.

Ak by ste zalistovali v našom blogu, celkom určite by vám padol do oka článok s veľavravným nadpisom: Michael Kors vsadil na polodrahokamy. Každé hodinky sú unikátne! Áno, bol o hodinkách, ktoré s gráciou a originalitou typickou pre kreácie slávneho newyorského návrhára spájali dva úplné odlišné svety – svet nasvietených prehliadkových mól a rúškom tajomna zahalené prírodné polodrahokamy.

MICHAEL KORS MK5895 | Hodinky.skDvojica quartz modelov, ktoré sme vám takmer pred rokom predstavili, mala podklad ciferníkov vyrobený z precízne vyrezaných plátkov tyrkysu a kúzelného lapisu lazuli. Potenciál prírody a farieb, ktoré môže ponúknuť, však nie je obmedzený len modrými odtieňmi. Michael Kors si je bohatstva našej planéty dobre vedomý. Do najnovších dámskych hodiniek celebritný dizajnér zakomponoval sebavedomé tigrie oko.

Tigrie oko púta pozornosť najmä svojím nenapodobiteľným odleskom. Ide o odrodu kremeňa hnedej, zlatej až medovej farby, ktorý pri odraze svetla vytvára zaujímavé efekty. Práve pre tento stále sa meniaci lesk sa považuje tigrie oko za kameň zmeny, ktorý neustále pripomína, že v každom živote musia byť zmeny prítomné a akokoľvek sú náročné, vždy majú svoj význam. Tigrie oko dodáva odvahu a sebavedomie, pomáha riešiť problémy spojené s neschopnosťou uznať vlastnú cenu, s prehnanou sebakritikou a zablokovanými schopnosťami – pomáha rozoznať vlastné nadanie, ale súčasne upozorňuje na chyby, ktoré je nutné prekonať.

Pokiaľ by liečivé účinky tigrieho oka neboli tým, čo vás na módnom doplnku ohúri, hodinky MICHAEL KORS MK5895 majú v talóne ešte premyslený, skôr jednoduchší dizajn umocnený luxusne pôsobiacim zlatým PVD povlakom na 38 mm púzdre i na náramku. Z priamočiarosti, ktorá pozornosť neustále upriamuje na ciferník, sa vymanilo len okružie so svojím mincovým vrúbkovaním. Samotný ciferník je prehľadný, s pomerne mohutnými rímskymi indexami a širokými ručičkami.

Novinku MICHAEL KORS MK5895 máme skladom, pripravené na okamžité odoslanie.

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.