Vianočný manuál: TOP 10 dámskych dizajnérskych hodiniek

Michal Pindura 0 10.12.2017

Z rádií znejú koledy, večerné námestia žiaria ozdobami, nákupné centrá praskajú vo švíkoch… áno, blížia sa Vianoce. Tešíte sa na ne? Tešíte sa na darčeky? To, že najkrajšie sviatky roka sú ten najlepší dôvod na vzájomné obdarovanie sa, určite nemusíme pripomínať. Kedy, keď nie na Vianoce by sme mali ľuďom, ktorí nám po celý rok robia radosť – hoci len svojou prítomnosťou – ukázať, že sú pre nás výnimoční? Lepšia príležitosť proste neexistuje.

Vianočný manuál: TOP 10 dámskych dizajnérskych hodiniek

Ak ste sa rozhodli, že túto šancu využijete naplno, možno už aj vám napadlo, že by to chcelo niečo jedinečné, z čoho by obdarovanej osobe, ľudovo povedané, padla sánka. Dobrou správou je, že niečo také pre vás máme ???? Keďže ženám sme sa už snažili pomôcť s výberom správnych hodiniek pre ich milovaných mužov – športovcov v predošlom článku, dnes podáme pomocnú ruku všetkým manželom, priateľom či synom, ktorí tušia, že ženy ich života túžia po kráse, elegancii a lesku.

Sme si istí, že takých žien a dievčat je neúrekom. Keby sme si medzi našimi zákazníčkami, ktoré týmto všetky srdečne pozdravujeme, urobili malú predvianočnú anketu s jedinou otázkou v znení „Chceli by ste si pod stromčekom nájsť niečo exkluzívne?“, sme presvedčení, že odpovede typu áno, jasné, jednoznačne a samozrejme, by sme nedokázali ani spočítať. Keď už hovoríme o niečom exkluzívnom, niet lepšej voľby ako sú originálne dizajnérske hodinky. Dôvodov, prečo si to myslíme, je viacero. Rešpektujú najhorúcejšie módne trendy, sú osobité, nápadité i luxusné, no najmä nimi ukážete, že ste si dali záležať a Vianoce nie sú pre vás iba povinnou jazdou.

Pravdaže, nie každý má úplne presnú predstavu, čo sa nosí a čo je in. Aj preto sme pre vás, milí páni, zostavili v rámci nášho seriálu Vianočný manuál výber TOP 10 dámskych dizajnérskych hodiniek. Nech sa páči, tu sú.

1. KOMONO WINSTON REGAL ALL RED W2267 – ČERVENÁ, TO JE LÁSKA

1. KOMONO WINSTON REGAL ALL RED W2267 - ČERVENÁ, TO JE LÁSKA

Nakupujte tu: KOMONO WINSTON REGAL ALL RED W2267

Červená je farba moci a energie. Nič červenšie ako tieto hodinky nezoženiete. Navrhovali ich prvotriedni belgickí dizajnéri, ktorí božskú červenú nechali vyniknúť v absolútnej čistote tvarov. Jednoznačný zásah… do červeného.

2. MARC JACOBS MJ1418 – NÁPADNE NENÁPADNÉ

2. MARC JACOBS MJ1418 - NÁPADNE NENÁPADNÉ

Ak sa nazdávate, že by ste mali voliť skôr jemnejšie tóny a zároveň chcete, aby sa hodinky nestratili v obyčajnosti, spoľahnite sa na Marca Jacobsa. Farebne je tento model tradičný, no predĺžený remienok a plastický kvetinový motív na ciferníku z neho robia neprehliadnuteľný skvost.

Nakupujte tu: MARC JACOBS MJ1418

3. CLUSE LA VEDETTE ROSE GOLD WHITE/PINK CL50010 – DÔKLADNE ŽENSKÉ

3. CLUSE LA VEDETTE ROSE GOLD WHITE/PINK CL50010 - DÔKLADNE ŽENSKÉ

Milujete na svojej žene práve jej ženskosť? Vyzdvihnite ju odtieňom ružového zlata a romantickým remienkom z pravej kože. Okrem toho, značka Cluse je vychádzajúcou hviezdou, o jej hodinkách určite ešte budete počuť.

Nakupujte tu: CLUSE LA VEDETTE ROSE GOLD WHITE/PINK CL50010

4. FESTINA TREND 20235/2 – SILNÉ A ENERGICKÉ, PRESNE AKO ONA

4. FESTINA TREND 20235/2 - SILNÉ A ENERGICKÉ, PRESNE AKO ONA

Hodinky, ktoré sú v ostrom kontraste s modelom vyššie. Sú na prvý pohľad mohutnejšie, športovejšie a vďaka čiernej farbe syntetického remienka pôsobia sebaisto. Zásluhou brúsených kamienkov sú však aj podmanivé a vysoko atraktívne. Španielski tvorcovia skrátka vedia, čo sa ženám páči.

Nakupujte tu: FESTINA TREND 20235/2

5. GANT DETROIT LADY GT035005 – ZEMITÉ A ZDRŽANLIVÉ

5. GANT DETROIT LADY GT035005 - ZEMITÉ A ZDRŽANLIVÉ

Hodinky na každú príležitosť. Nevyčnievajú, ale znamenite poslúžia. Zemitý tón ich koženého remienka ladí s klasickým puzdrom zlatej farby, no ako suverénne najvydarenejšie hodnotíme štíhle ručičky. Radosť sa na ne pozerať.

Nakupujte tu: GANT DETROIT LADY GT035005

6. CALVIN KLEIN LIGHT K6L2S616 – UNIKÁTNE A PÚTAVÉ

6. CALVIN KLEIN LIGHT K6L2S616 - UNIKÁTNE A PÚTAVÉ

Máte v pláne kúpiť niečo unikátne? Pre ženy, ktoré sa radi odlišujú a idú si svojou vlastnou cestou, nič lepšie nezoženiete. Vo Švajčiarsku vyrobený šperk s nekonvenčne riešeným náramkom, skrytou korunkou a vybrúseným štýlom má čo ponúknuť aj tým najnáročnejším dámam.

Nakupujte tu: CALVIN KLEIN LIGHT K6L2S616

7. ESPRIT TP90672 LIGHT GOLD TONE ES906722002 – VŠADE SAMÁ ZLATÁ

7. ESPRIT TP90672 LIGHT GOLD TONE ES906722002 - VŠADE SAMÁ ZLATÁ

Je zlatá farba jej slabosťou? Bingo! Lesk a vyžarovanie lúčovo upraveného ciferníka týchto mladistvo pôsobiacich hodiniek je podporený zlatým puzdrom a efektným meshovým náramkom, ktorý vyzerá, akoby bol utkaný zo zlatej priadze.

Nakupujte tu: ESPRIT TP90672 LIGHT GOLD TONE ES906722002

8. DANIEL WELLINGTON BONDI DW00100190 – ATRAKTÍVNE MINIMALISTICKÉ

8. DANIEL WELLINGTON BONDI DW00100190 - ATRAKTÍVNE MINIMALISTICKÉ

V prípade, že v šatníku ženy, ktorej hodinky kupujete, prevláda dizajnová triezvosť podľa kréda „v jednoduchosti je krása“, vyhnite sa prezdobenosti a siahnite po povznášajúcom minimalizme hodiniek Daniel Wellington. V bielom prevedení im to náramne svedčí.

Nakupujte tu: DANIEL WELLINGTON BONDI DW00100190

9. LIU JO SPRINT TLJ1144 – NESPÚTANÝ ŽIVEL

9. LIU JO SPRINT TLJ1144 - NESPÚTANÝ ŽIVEL

Atletické a pritom luxusné. Toto určite nie sú hodinky, ktoré odmerajú krvný tlak a srdcovú frekvenciu. Zrýchlenie tepu však spôsobia veľmi ľahko. Taliansky zmysel pre módu sa v nich snúbi so sýtymi odtieňmi fialovej a zlatej. Praktickú stránku zastupuje pružný silikónový remienok spojený do jedného celku s puzdrom.

Nakupujte tu: LIU JO SPRINT TLJ1144

10. WENGER URBAN DONNISSIMA 01.1421.109 – JEMNÉ A ZMYSELNÉ

10. WENGER URBAN DONNISSIMA 01.1421.109 - JEMNÉ A ZMYSELNÉ

Veľké hodinky sú populárne, ale nie každá žena ich aj rada nosí. S mestsky ladeným a nádherne drobným modelom švajčiarskej výroby je stotožnenie takmer okamžité. Šarmu má na rozdávanie, elegancia z neho len tak srší a dizajnéri nezabudli ani na symbol lásky, ktorý šikovne zakomponovali do číslice tretej hodiny.

Nakupujte tu: WENGER URBAN DONNISSIMA 01.1421.109

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.